DET PROFESSIONELLA FÖRETAGET INOM STÄDNING I EKERÖ KOMMUN. HEMSTÄDNING MED RUT-AVDRAG.

loading...

Bara hemstädning. Bara Mälaröarna.
Vi är det enda lokala Ekeröföretaget som är renodlat inom just hemstädning. Det gör att vår personal utvecklar en känsla för den hemtrevnad och finish man vill uppnå genom att anlita oss. Det är stor skillnad på att städa skolkorridorer, gymnastiksalar och att ta hand om någons hem! Vi vill vara riktigt bra på det vi gör, och därför har vi valt att hålla oss till en inriktning.

Genom att välja oss väljer du en aktör med stark lokal förankring och ansvarskänsla utöver det vanliga. Med korta transportsträckor erbjuder vi dig korta inställelse-tider samtidigt som vi kan bjuda vår miljö på mindre utsläpp!

 

08-560 366 00

HEMSTÄD FRÅN 255kr/tim*
Att slippa tänka på städning är att slippa stress och bli av med en källa till irritation. Använd din tid till något värdefullare och njut av känslan att alltid ha ett välstädat hem. Lockad av tanken? Boka ett gratis hembesök där vi får presentera oss och ge dig en offert helt utan förpliktelser. Våra abonnemang har ingen uppsägningstid.

* Priser angivna inklusive moms, och efter RUT-avdrag.

MER FÖR PENGARNA
Vår ambition är inte att ha de lägsta priserna - det finns redan många andra med den strategin. Det leder till tidspress och att vi måste tumma på den kvalitet vi så gärna vill leverera. Däremot vill vi vara den som ger dig mest  för pengarna. Hos oss kommer du att möta kvalitet såväl i utförande som i kontakt med vår trevliga personal.
NÖJD KUND GARANTI!
Samtliga våra uppdrag omfattas av vår garanti, som bl.a innebär:
  • Offert som håller. Inga överraskningar på fakturan.
  • Flexibla avtal helt utan bindningstid.
  • Snabb handläggning av klagomål samt åtgärd inom två arbetsdagar.