Vi söker fler duktiga medarbetare


Att jobba med hemstädning på Mälaröarna är ett rörligt, fritt och omväxlande arbete. Vi erbjuder en trygg arbetsplats med kollektivavtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och trevliga kollegor.

Vår schemaläggning och ruttplanering sker elektroniskt, där scheman och arbetsuppgifter finns tillgängliga i mobiltelefonen. De som arbetar har alltid tillgång till arbetsledning och stöd under tiden man är ute och jobbar om det skulle behövas.

De flesta av våra medarbetare är bosatta på Mälaröarna och uppskattar att jobba på öarna och slippa stressa i rusningstrafiken. Möjlighet finns att själv påverka omfattning och arbetstid/schema så att det stämmer med ens livs-situation i övrigt.

Något för dig ?

Om du känner att du har god rutin och teknik när det gäller städning, och en känsla för det "lilla extra" som vi gärna vill leverera till våra hemstädkunder, så tveka inte att kontakta oss. Du behöver inte ha arbetat med städing tidigare då du får introduktion och utbildning av oss. Du behvöver behärska svenska eller engelska. Körkort är meriterande.

Skicka in ansökan direkt till HR-ansvarig: tenita.helliksson@novahov.se eller fyll i formuläret intill.
 

Snabbansökan

Fyll i dina kontaktuppgifter om du är intresserad av att jobba hos oss, så kontaktar vi dig för kompletternade uppgifter och interbju.